ISOTEC, a tető hőszigetelő rendszere

Miért az ISOTEC rendszert válasszuk?

Mert egy korszerű időtálló tető egy életen át.

Kiváló komfort érzetet ad, köszönhetően a minőségi szigetelésnek.

  • a befedett terület teljes hőszigetelését biztosítja
  • nagy az energia megtakarítása (akár 50%-os megtakarítás)
  • vízhatlan rétegnek köszönhetően nincs beázás veszély
  • egyszerű gyors a telepítése

10 év garancia

10 ev garancia

Hőszigetelés-Vízállóság-Szellőzés

A régi, elavult tetőszerkezetek felújítására és korszerűsítésére, ill. az új tetőszerkezetek modern kialakítására tervezték.

Ez az egyszerű rendszer olyan modul elemek lerakását foglalja magában, amelyek nemcsak kis súlyúak, hanem hosszanti és szélti éleinek kialakításánál fogva egymásba is illeszthetőek.

A panelek ezáltal egymáshoz is csatlakoznak és fedik is egymást. Az Isotec rendszer kis súlya és könnyű mozgathatósága révén felgyorsítja a panelek helyes telepítését, és már lerakás közben is (ami az eresztől a kúpig történik) gyorsan, egy terhelhető, hőszigetelő, mikroventilláló felületet képez, ami ezen felül még vízhatlan is, hogy a tetőborításon esetlegesen átjutó esővíz ellen is védjen.

Miert ISOTEC 1

 

Miert ISOTEC 2

 

Ez az egyszeri, szárazon felrakható rendszer a következő 4 funkciót nyújtja az őt választóknak: hőszigetelést, egy második vízhatlan réteget, cserép alatti mikroventillációt, és a cserepek megtartását.

Az Isotec rendszer megkívánja a használati utasításban szereplő szabályok szigorú követését, és az abban szereplő eszközök szakszerű használatát. Amennyiben helyesen telepítették, az Isotec rendszerrel ellátott tető valódi kényelmet és bőséges energia megtakarítást biztosít az egész épület számára.

 

 << Mi is az ISOTEC??  Az ISOTEC fő jellemzői >>

 

Kedves Partnerünk!

Ezúton szeretnélek meghívni a 2013. április 10-12. között (szakmai napok) a CONSTRUMA 2013 kiállításra, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba. A kiállításon cégünk is részt vesz az A pavilon 311 D standon.

Kattintson ide a regisztrációs oldalra!