Esettanulmányok

Tájékozódj aktuális projektjeinkről! Tekints be a kulisszák mögé és ismerd meg az építkezések részleteit.
Esettanulmányainkból megtudhatod, hogyan zajlik egy kivitelezés.

Tetőtér beépítés egy 130 éves épületen

Frissen dokumentált projektünknél, egy 130 éves ház teljeskörű felújításán jártunk. A felújítást gyorsan idézőjelbe is tennénk, mivel a művelet jobban hasonlított egy új építésre, mint egy felújításra.  Az ügyvéd házaspár néhány évvel ezelőtt az alsó szintet már teljesen felújította, nyílászárókat cseréltek, leszigetelték a homlokzatot, valamint megújították a belső tereket.

Isotec tetőszigetelés egy rusztikus faházon

Szokásunktól kicsit eltérően ezt a rönkházat félkész állapotában szeretnénk bemutatni, hogy látszódjon a külcsíny alatt rejlő műszaki tartalom is. A házat városlakó tulajdonosai a Dunakanyarban nyaralóházként építtetik, de az a gyanúnk, hogy ha elkészül, akkor lehetőségeikhez mérten minden idejüket itt fogják tölteni. A hegyvidéki környezetbe illő rusztikus külső megteremtésén túl a magas műszaki tartalom is elsődleges szempont volt a tervezése során.

Az Elevenház Panzió Projekt

Panziója építésénél kiemelkedő színvonalat álmodott meg a tulajdonos, kényelmi és technikai szempontból egyaránt. Ennek érdekében innovatív és magas minőségű építőanyagokat terveztek az épületbe. A magas minőség mellett a gyors kivitelezés is kiemelt elvárás volt. Emiatt esett a választásuk az Isotec hőszigetelő rendszerre, amely hőhídmentes és kiváló a hőszigetelő képessége már kis anyagvastagságban is.

HomeWell mintaházak Biatorbágyon

Biatorbágy új lakóparkjában épült ez a két rendhagyó épület a Home-well Ingatlanfejlesztő Kft. beruházásában, tervezésében és kivitelezésében. Magas minőségű, alacsony energiafogyasztású, gyorsan megépíthető házak megtervezése és megvalósítása volt a cél. Mindegyik technológia logikája a rétegrendek leegyszerűsítésére és a nagymértékű előregyártásra épül. Ebbe az építési koncepcióba tökéletesen illeszkedtek az ISOTEC panelek is…